diumenge 15 de febrer

Mar tranquil·la i un vent d'entre 7 i 9 nusos eren condicions idònies per a la disputa d'aquesta segona jornada de la PROMOREGATA 2015, en un camp de regata situat davant la mar bella de Barcelona.

En aquesta segona prova se sumava a la flota el Challenge de Business Yachtclub, i quina millor forma de fer-ho que amb dues victòries!

En la primera prova el Challenge sortia ben situat i amb velocitat, i situat al capdavant de la flota liderava la prova amb comoditat d'inici a fi. Al seu darrere J-Blau muntava segon en el primer tram, seguit de Zega Team, Cucumiau, i J-Blanc (tots 3 últims a molt poca distància). Però en el primer tram de popa, gràcies a ser molt més ràpìds en la hissada de Gennaker, els de Badalona s'escapaven dels de Corsa, i en la segona volta les posicions es mantindrien sense canvis fins a la línia d'arribada.

La segona prova va començar amb una forta rolada cap a la dreta en el darrer minut que va afavorir a tots excepte el Zega Team, que abans del role era el millor situat en la sortida. Malgrat això el Zega Team va aconseguir creuar davant del Challenge i del Cucumiau en finalitzar el primer tram, en un pas de boia molt ajustat (havent-se de penalitzar el Challenge per tocar boia). J-Blau i J-Blanc tenien la seva lluita particular en quarta i cinquena posició. En un final de segon tram disputadíssim, el Challenge aconseguia avançar el Cucumiau i el Zega Team, que tot i ser del mateix club no estaven disposats a cedir-se ni un pam d'aigua. En la segona volta cap dels participants aconseguia remuntar posicions, i a la línia d'arribada els resultats calcats de la primera prova no reflectien la disputa molt ajustada per la segona i tercera plaça, ni per la quarta i cinquena.

classificacions