j80catlogo

 PROMOREGATA BCN 2014

JORNADA 4, diumenge 18 de maig

CVB2009 trac180 bl


Quarta jornada puntuable d'aquesta regata de promoció, en aquesta ocasió amb condicions de vent de llevant, i el cel bastant tapat. Ha estat una jornada molt i molt ajustada en quant a la classificació, amb un vencedor diferent en cada prova, tot i que el guanyador de la jornada ha estat el Zega Team amb 3 segons llocs.

PROMOREGATA2014 J4 P10 T2

 

 

PROVA 8

La primera prova de la jornada s'ha disputat amb un vent per damunt dels 15-16 nusos. Els equips de Badalona han sortit davant i donava la sensació que aquest domini es mantindria en totes les proves. El Cucumiau ha aconseguit una bona renda en els primers compassos de la prova, que li ha estat suficient per imposar-se amb comoditat al Zega Team. El J-Blanc, tot i que en la primera hissada de gennaker el drissaven pel puny d'amura ¡?¿!, eren capaços no tan sols de no perdre gaire temps, sinó també de superar al J-Blau en la segona volta.

PROVA 9

En la segona prova, a la sortida la flota s'ha dividit en dos: mentre que els de Badalona anaven per costa, els de corsa anaven mar endins... i a la boia de sobrevent ha quedat clar: el bordo bo era per mar! muntava en primera posició el J-Blanc, seguit de prop pel J-Blau, una mica més enrere el Zega Team, i finalment quedava despenjatel Cucumiau. Però en el darrer tram el J-Blanc s'entretenia molt trabujant primer abans de pujar gennaker, i en canvi el Zega Team l'hissava ràpidament, amenaçant el J-Blau que no obstant feia valdre l'avantatge obtingut en la cenyida, i obtenia la victòria.

PROVA 10

En la darrera prova del dia el vent mantenia direcció, tot i que començava a afluixar, fins als 11-13 nusos. En aquesta ocasió la millor sortida ha estat pel J-Blanc, que ha tornat a fer una molt bona cenyida, i aquest cop si que després de muntar primer la boia de sobrevent ha pogut mantenir la primera posició fins al final del tram de popa, en què el Zega Team ha estat capaç de superar al Cucumiau. El J-Blau ha fet una sortida dolenta i s'ha quedat sense opcions.

classificació