la jove tripulació francesa protagonitza una magnífica darrera jornada, i es proclamen campions d'europa de forma sorprenent

campioEUR14 01  campioEUR14 01  campioEUR14 01

Divendres 4 de juliol, darrer dia de competició, la classificació provisional l'encapçala Simon Moriceau (el campió nacional francès) amb el seu “Interface concept”, seguit de José Mª Van der Ploeg (campió del món el 2012) a bord del "Factor Energía", i en tercer lloc un debutant a la classe, Quentin Delapierre, de 23 anys. A mar condicions de 15 nusos de vent a l'inici de la primera prova, i pujant progressivament per arribar a més de 25 nusos en la darrera prova.

Contra tot pronòstic els joves francesos de l'"EV Cataschool", que en les condicions de poc vent de la primeres dues jornades havien marcat "tan sols" 27-7 i 11, en la tercera jornada ja donaven l'avís amb un 5-1-1. Amb un 3 en la quarta jornada aquesta tripulació ja optava seriosament a places de podi, però els de Quentin Delapierre remataven la cinquena jornada marcant-se un 2-1-1, passant per davant de "Factor Energia" amb un BFD-9-5, i de "Interface concept" amb un 10-2-7.